середу, 29 березня 2017 р.

Візуалізація навчальної діяльності на уроках хімії та біології

Учителю необхідно постійно вчитись,     учитись один в одного. І кращим збудником для цього має стати взаємообмін професійним досвідом.         
28-29 березня в Пнівській ЗОШ І-ІІІст та Надвірнянській ЗОШ І-ІІІ ст.№1 відбувся майстер клас «Візуалізація навчальної діяльності» для вчителів хімії та біології загальноосвітніх навчальних закладів Надвірнянського району. Вірста Андрій Михайлович, вчитель хімії та біології Пнівської ЗОШ І-ІІІ ст. (учасник обласної авторської творчої майстерні «Візуалізація навчальної діяльності») ознайомив учасників майстер-класу з технологією «Перевернутий клас», з основними перевагами та недоліками цієї технології, з методичними рекомендаціями щодо створення відео уроків та конспектів.
Цікавими для присутніх була робота з програмним забезпеченням для візуалізації навчання та створення презентацій, відео уроків. Вчителі хімії та біології створили модель уроку з використанням технології «Перевернутий клас»
 Підбиваючи підсумки проведеного майстер-класу вчителі хімії та біології відзначили актуальність розглядуваних питань та ефективність проведеного заняття.




Немає коментарів:

Дописати коментар