суботу, 3 грудня 2016 р.

Районний тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2017"

На виконання наказу відділу освіти Надвірнянської райдержадміністрації "Про проведення районного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2017" в жовтні-листопаді 2016 року проведено районний тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2017" у номінаціях: "Біологія", "Початкові класи","Інформатика","Музичне мистецтво"

   Учасники конкурсу виявили власні творчі можливості з реалізації як традиційних форм і методів навчання, так і використання новітніх освітніх технологій, продемонстрували різноманітність інтересів та захоплень. Конкурс складався з чотирьох етапів. На першому етапі були проведені цікаві та різноманітні уроки з використанням інформаційних технологій,тестування з навчальної дисципліни та методики викладання, презентація досвіду, майстер -клас та представлення інтернет ресурсу.
   Право взяти участь у ІІ етапі вибороли четверо конкурсантів: номінація початкові класи:Слезінська Маряна Василівна, вчитель Білоославської ЗОШ І-ІІІ ст,;номінація біологія: Петрик Світлана Омелянівна,вчитель Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст,;номінація інформатика:Вінтоняк Тетяна,вчитель Пасічнянської ЗОШ І-ІІІ ст.;номінація музичне мистецтво:Насадюк Андрій Іванович , вчитель Фитьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Бажаємо перемоги та приємних вражень на обласному турі Всеукраїнського конкурсу "Учитеь року -2017"

Немає коментарів:

Дописати коментар