понеділок, 12 вересня 2016 р.

Батькам-підручники безкоштовно скачати

Завантажуй підручники до школи. Всі підручники оновленні згідно навчальної програми на 2016/2017 рік, рекомендованою МОН України. Тут зібрані підручники різних видавництв та авторів, в основному, у форматі PDF.
Завантажуй підручники до школи.
Всі підручники оновленні згідно навчальної програми на 2016/2017 рік, рекомендованою МОН України. 
Тут зібрані підручники різних видавництв та авторів, в основному, у форматі PDF. Файли з підручниками не містять вірусів, тому є абсолютно безпечними для ваших комп'ютерів та мобільних пристроїв. 

Як завантажити книжки:
Кожну книжку окремо. Натисніть на напис «Книжки для "Х" класу» або на велику картинку класу. Оберіть книжку. Усі підручники одразу. Торрентом. Нажміть на значок торрента перед вами з’явиться повідомлення із запитом на дозвіл запуску додатку utorrent. Вам потрібно дозволити запустити торрент (натиснувши на кнопку «Запустити програму») і ви одразу побачите список всіх файлів доступних для завантаження в програмі, де можете вибрати потрібні вам книжки (список підтягується автоматично без закачування додаткових файлів). Для цього способу на комп'ютері має бути встановлена програма utorrent версія не нижче 1.8.2.

Завантажити програму можна . тут

Скачати книжки тут

Немає коментарів:

Дописати коментар