неділю, 13 березня 2016 р.

Творча майстерня вчителя біології

Сучасна українська школа, яка перейшла на тестову форму оцінювання якості здобутої учнями освіти, вимагає від учителя нових підходів до контролю та корекції знань учнів. Це питання стає особливо актуальним в 11 класі, коли перед учителем стоїть завдання підготувати учня до складання тестів ЗНО. Підготовка повинна відбуватися в двох напрямках: психологічна готовність працювати із тестами та вміння прочитати, осмислити завдання і правильно зробити те, що воно вимагає.
Користуючись  вимогами та міркуваннями про необхідність підготовки учнів до майбутніх випробувань, творча група вчителів біології району Потравич Г. М., Романишин Л. В., Процюк О. В., Гриджук М. М., Сапотюк Ю. С., Дробницька І. В., Савчук М. Д., Мельничук Л. Я., Кейван О. І., Чіх М. В.,  презентувала  систему тестових завдань для контролю знань учнів 11 класу. При цьому використані тестові завдання у форматі ЗНО.


       У  збірнику розміщено розробки контрольних та самостійних робіт з біології для учнів 11 класу відповідно до чинної програми з біології для загальноосвітніх навчальних закладів. Подані роботи містять тестові завдання різних типів, аналогічні тестовим завданням, які можуть бути запропоновані учням під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.  

Немає коментарів:

Дописати коментар